» Her Derde Deva Bizde Bedava; Dorukcan Bilgi Paylaşım Platformu

• Facebook Hesabınız İle Sitemize Hızlı Üye Olup Giriş Yapabilirsiniz
    • Veya Bilgilerinizi Kendiniz Girerek Üye Olup Giriş Yapabilirsiniz

» Konu Açan sunset

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • Gönlümün sevmediğini gözüm neylesin Rabbim herkese gönülden seveni nasip eylesin Hz Mevlana Siz kendinize inanın başkaları da size inanacaktır Montaigne Dokunulmasa da Görülmese de Kalpte yer verilir bazısına nedensiz Cemal Süreya Her şeyin bittiğini düşündüğünüz bir an gelir İşte o an başlangıçtır Louıs Lamour “Üzgün olmak
    • » Devamı
        Önce Üye Olmanız Gerekiyor
        Sitemizdeki konular mesajlar haberler dosyalar resimler videolar dökümanlar yazılı görsel işitsel ve programsal tüm içerikler üyelik gerektirir butür içeriklere ulaşmak için öncelikle üye olmalısınız
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 06.02.2016 22:55:53

» Cevap Veren sunset

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • Seni düşlerime aldım Uykusuz kaldım Seni uykularıma aldım Düşsüz kaldım Başıma aldım sensiz Gönlüme aldım başsız Sensiz yollarda pulsuz Pullarda mektupsuz kaldım Sana adlar aradım Ardında adsız kaldım Bu Cevap sun set Tarafından 06 02 2016 230312 Tarihinde Düzenlendi
    • » Devamı
        Sitemizdeki konular mesajlar haberler dosyalar resimler videolar dökümanlar yazılı görsel işitsel ve programsal tüm içerikler üyelik gerektirir butür içeriklere ulaşmak için öncelikle üye olmalısınız
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 06.02.2016 23:00:20

» Cevap Veren sunset

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • Derinlerde yaşanır sevdanın çığlıkları Uzaklarda biçare sallanır utangaç aşk yaprakları Hayat yükünün altında yok olmayan aşka ağırdır sevdanın yalnızlığı Bu Cevap sun set Tarafından 06 02 2016 230720 Tarihinde Düzenlendi
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 06.02.2016 23:05:23

» Cevap Veren sunset

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • Dünyanın en mutlu insanı sensin Upload resim mutlu sunset 201602062307 jpg
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 06.02.2016 23:10:37

» Cevap Veren sunset

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • Hoştur bana senden gelen Bu Cevap sun set Tarafından 06 02 2016 231624 Tarihinde Düzenlendi
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 06.02.2016 23:13:01

» Cevap Veren sunset

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • Issız Çölde Bir Yudum Suyu DÜNYALARA DEĞİŞMEYEN BİRİ GİBİ Ya da Yağmuru Unutmuş Toprağın BULUTLARA YALVARIŞI GİBİ Sessizce Ama YÜREKTEN ÖZLEDİM SENİ
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 08.02.2016 17:41:13

» İstatistikler

• Üst Kategori Sayısı
  • 10
  • Üst Forum Sayısı
  • 32
  • Alt Forum Sayısı
  • 37
  • Konu Sayısı
  • 901
  • Cevap Sayısı