» Her Derde Deva Bizde Bedava; Dorukcan Bilgi Paylaşım Platformu

• Facebook Hesabınız İle Sitemize Hızlı Üye Olup Giriş Yapabilirsiniz
    • Veya Bilgilerinizi Kendiniz Girerek Üye Olup Giriş Yapabilirsiniz

» Konu Açan filizcan

• Abone Üye
    Durumu Dışarda
  • PAYLAŞMAK İSTEDİM SAYGIMLA Yozgatta yasanan ogretmen bir bayanin dramatik bir oykusu BEN OKUMAYACAGIMrlm Mart ayi gelmisti ama kizim hala okumaya gecmemisti Odevlerini yapmamak icin bir suru bahane buluyordu Elimden geldigince ilgileniyor calisma sevki kazanmasi icin cabaliyordum Ancak hicbir gelisme yoktu Adeta inatla okuma yazma ogrenmemeye calisiyor gibiydi Ogretmenligin kazandirdigi bu
    • » Devamı
        Önce Üye Olmanız Gerekiyor
        Sitemizdeki konular mesajlar haberler dosyalar resimler videolar dökümanlar yazılı görsel işitsel ve programsal tüm içerikler üyelik gerektirir butür içeriklere ulaşmak için öncelikle üye olmalısınız
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 17.02.2009 22:39:08

» Cevap Veren Murat

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • Çok etkilendim Anadolu insanı bir çok zorlukla karşılaşmiş ve üstesinden gelmiştir Bizlerde zor şartlarda okula gittik karda çamutda he gün 10 km yol yürüdük Aç sususz kaldaıımız günler oldu Hayatımızı yazsak roman olur derlerya öyle bir şey olsa gerek Ama şu bir gerçek o zorluklar biz hayata daha sıkı sarılmamızı ve güçlü olmamızı sağlamiş
    • » Devamı
        Sitemizdeki konular mesajlar haberler dosyalar resimler videolar dökümanlar yazılı görsel işitsel ve programsal tüm içerikler üyelik gerektirir butür içeriklere ulaşmak için öncelikle üye olmalısınız
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 18.02.2009 14:12:19

» Cevap Veren filizcan

• Abone Üye
    Durumu Dışarda
  • Evet arkadaşım herkez bir şekilde çeşitli zorluklar yaşayarak bir yerlere geliyor Her zorluk insanı hayata karşı biraz daha güçlü kılıyor Bizler o zorlukları yaşadığımız için çocuklarımız rahat büyüsün istiyoruz Çalışıyoruz ve akşamdan akşama onları ancak görebiliyoruz Bu da haliyle bizleri onlara karşı borçlu kılıyor En azından ben öyle düşünüyorum Doğurdum ama büyütemedim Gerçi herşey onlar için
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 18.02.2009 22:03:16

» Cevap Veren aysu

• Hevesli Üye
    Durumu Dışarda
  • İçim acıdı desem bir sabah servisteyim işe gidiyorum 4 5 yaşlarında bir çocuk belii ninelerden biri tutmuş kolundan götürüyor Çocuk ayakta uyuyor ninem sürüklüyor İşte modern zaman çocukları gözlerinden uyku aksa bile çocukluklarını yaşayamadan büyüyorlar artık
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 19.02.2009 16:12:39

» İstatistikler

• Üst Kategori Sayısı
  • 10
  • Üst Forum Sayısı
  • 32
  • Alt Forum Sayısı
  • 37
  • Konu Sayısı
  • 901
  • Cevap Sayısı