» Her Derde Deva Bizde Bedava; Dorukcan Bilgi Paylaşım Platformu

• Facebook Hesabınız İle Sitemize Hızlı Üye Olup Giriş Yapabilirsiniz
    • Veya Bilgilerinizi Kendiniz Girerek Üye Olup Giriş Yapabilirsiniz

» Konu Açan Murat

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • Seni Seviyorum Deyebilmenin Güzelliği Sevmek…Allahın bize bağışladığı en yüce duygulardan bir tanesi… Yaşamımıza renk katan yegane şey Sevmek ve sevildiğini hissetmek hissettirmek Sevmek… her şeyi dünyayı yaşamayı insanları kuşları çiçekleri denizi suyu her şeyi kendimizi bir de Biz ulus olarak sevgi dolu insanlarız aslında yüreğimiz hep bu ışıltılarla dolu Ama sevgimizi dile getiremiyoruz yeterin
    • » Devamı
        Önce Üye Olmanız Gerekiyor
        Sitemizdeki konular mesajlar haberler dosyalar resimler videolar dökümanlar yazılı görsel işitsel ve programsal tüm içerikler üyelik gerektirir butür içeriklere ulaşmak için öncelikle üye olmalısınız
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 07.04.2009 10:14:05

» Cevap Veren Dorukcan

• Genel Sorumlu
    Durumu Dışarda
  • Murat seni seviyorum
    • » Devamı
        Sitemizdeki konular mesajlar haberler dosyalar resimler videolar dökümanlar yazılı görsel işitsel ve programsal tüm içerikler üyelik gerektirir butür içeriklere ulaşmak için öncelikle üye olmalısınız
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 07.04.2009 23:36:56

» Cevap Veren Murat

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • Sağolasın Dorukcan Kalblerimiz bir
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 08.04.2009 09:30:50

» Cevap Veren aysu

• Hevesli Üye
    Durumu Dışarda
  • Sevmek o kadar kutsal bişr duygu ki tarifi imkansız Lakin öyle sahteleşmiş ki yürekler sevgiyi dillerine sakız gibi dolamışlar Gerçek olan sevgilerin sizi bulması dileği ile Sevgi ile kalın
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 08.04.2009 09:35:18

» Cevap Veren Nazlican

• Tiryaki Üye
    Durumu Dışarda
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 02.10.2013 22:48:32

» Cevap Veren Murat

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • Söz yuva gibidir mana kuş gibi cisim ırmak gibidir ruh akıp giden su gibidir Bu Cevap Murd dım Tarafından 03 10 2013 123810 Tarihinde Düzenlendi
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 03.10.2013 12:34:53

» Cevap Veren Murat

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • İnsanların çoğu Sevmekten korkuyor kaybetmekten korktuğu için Düşünmekten korkuyor sorumluluk getireceği için Konuşmaktan korkuyor eleştirilmekten korktuğu için Yaşlanmaktan korkuyor gençliğin kıymetini bilmediği için Unutulmaktan korkuyor dünyaya iyi bir şey vermediği için Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 03.10.2013 12:36:53

» Cevap Veren Murat

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • Keşke sana al kanatlı kuşlarla Kehribar ve atlas yüklü uçuşlarla gelebilseydim Keşke sana bilmediğin sevinçler Gül iklimi erinçler verebilseydim Getirdiğim sadece bu kır çiçeği ıslak kanatlarımla İyi sakla canım Bu gece unut yalnızlığını Beynimizin en eski yalanını Haklısın bu saatlerde gece bizden kocaman Ama söz sabahın ilk ışıklarından çiçekli bi şal dokuycam san
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 03.10.2013 12:40:06

» Cevap Veren koyluguzeli

• Gezici Üye
    Durumu Dışarda
  • ALINTI Murd dım Demişki Keşke sana al kanatlı kuşlarla Kehribar ve atlas yüklü uçuşlarla gelebilseydim Keşke sana bilmediğin sevinçler Gül iklimi erinçler verebilseydim Getirdiğim sadece bu kır çiçeği ıslak kanatlarımla İyi sakla canım Bu gece unut yalnızlığını Beynimizin en eski yalanını Haklısın bu saatlerde gece bizden kocaman Ama söz sabahın ilk ışıklarından ç
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 20.09.2015 13:39:40

» Cevap Veren Suleguzel

• Abone Üye
    Durumu Dışarda
  • ÇOK SEVDİM Seni çok başka sevdim Kimseyi sevmediğim gibi Yanında olmasam da sana dokunamasam da Kokunla ciğerlerimi dolduramasam da Sana uzaktan bakmak zorunda kalsam da Seni çok başka sevdim Hiç kimse görmesin seni diye Yüreğimin en derinine gizledim Adını anmayı yasakladım kendime Sadece güzel yüreğim diye sesleniyorum İnan öfkemden değil Adını anan dilimden bile kıskandım sakındım seni Güzel yü
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 20.09.2015 21:33:33

» İstatistikler

• Üst Kategori Sayısı
  • 10
  • Üst Forum Sayısı
  • 32
  • Alt Forum Sayısı
  • 37
  • Konu Sayısı
  • 901
  • Cevap Sayısı