» Her Derde Deva Bizde Bedava; Dorukcan Bilgi Paylaşım Platformu

• Facebook Hesabınız İle Sitemize Hızlı Üye Olup Giriş Yapabilirsiniz
    • Veya Bilgilerinizi Kendiniz Girerek Üye Olup Giriş Yapabilirsiniz

» Konu Açan Suleguzel

• Abone Üye
    Durumu Dışarda
  • Gözlerin Baharda bir başka kışta başka Her saniye her bakışta başka Gerçekte bambaşka düşte başka Dalındaki çiçekten taze gözlerin İnsanın ömrüne ömür katıyor Bire aldığını bine satıyor İçinde sanki bir cevher yatıyor İki fener olmuş yüze gözlerin Özenip yaratmış sanki yaradan Her bakan kurtulur dertten yaradan Daha beş dakika geçmez
    • » Devamı
        Önce Üye Olmanız Gerekiyor
        Sitemizdeki konular mesajlar haberler dosyalar resimler videolar dökümanlar yazılı görsel işitsel ve programsal tüm içerikler üyelik gerektirir butür içeriklere ulaşmak için öncelikle üye olmalısınız
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 08.04.2013 13:25:33

» Cevap Veren Nazlican

• Tiryaki Üye
    Durumu Dışarda
  • sevdiğini görmeyen gözü neyleyim derman kalsa da senin yolunda sevdiğini uyutmayan dizi neyleyim BİR GÖRSEYDİN SENİ DÜNYA GÖZÜYLE PERİŞANIM ÇARESİZİM ALLAHIMMMMM DERTTT BİTMİYORRR alev alev yangın KALBİMDE AŞKINNNNNNN AĞLIYORUMMM AĞLIYORUMMMMMMMMM SÖNMEK BİLMİYORRRRRRRR
    • » Devamı
        Sitemizdeki konular mesajlar haberler dosyalar resimler videolar dökümanlar yazılı görsel işitsel ve programsal tüm içerikler üyelik gerektirir butür içeriklere ulaşmak için öncelikle üye olmalısınız
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 23.05.2013 12:36:04

» Cevap Veren Suleguzel

• Abone Üye
    Durumu Dışarda
  • Ah Gözlerin Gözlerin beni benden alan Sislerin ardından buğulu bakan Ah Sözlerin Sözlerin beni benden çalan Bir nehir misali kalbime akan Asla asla vazgeçemem senden asla Olamam ben sensiz Yapamam sevgisiz Asla asla vazgeçemem senden asla Olamam ben sensiz Yapamam kimsesiz Ah Saçların Saçların alev alev yakan Rüzgarla savrulup bin ışık saçan
    • » Devamı
        Üye Olmak İçin Tıklayın
  • 06.06.2013 12:27:40

» İstatistikler

• Üst Kategori Sayısı
  • 10
  • Üst Forum Sayısı
  • 32
  • Alt Forum Sayısı
  • 37
  • Konu Sayısı
  • 901
  • Cevap Sayısı